В центрі Дія.Бізнес у Тернополі відбулась презентація можливостей для українського бізнесу завдяки співпраці мережі центрів Дія.Бізнес з UKRSIBBANK та Mastercard

Опубліковано:
22 Вересня, 2022

21 вересня 2022 року відбувся другий освітній захід у межах програми «Фінансист». Центри підтримки підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard оголосили про старт тристороннього партнерства, яке відкриє нові можливості для представників малого та середнього бізнесу з різних регіонів України.

Разом із партнерами презентували програму для українського бізнесу в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес (офлайн — у Тернополі, Ужгороді, Кривому Розі та Полтаві, онлайн — в іншій частині центрів через безпекові застереження).

Задля розвитку професійних навичок українських підприємців, центри підтримки підприємців Дія.Бізнес, UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard розпочинають освітню програму «Фінансист» — серію освітніх лекцій онлайн та офлайн — у центрах Дія.Бізнес, що вже відновили роботу. Експерти з різних сфер розповідатимуть про управління фінансами, тенденції розвитку українського підприємництва, технологічні рішення, маркетинг-стратегії та ін. Лекції безкоштовні — послухати їх зможуть всі охочі.

З вітальним словом звернулась заступник міністра цифрової трансформації України,  Валерія Іонан:
«Бізнеси по всій країні не тільки продовжують працювати, але і з’являються нові підприємства та ФОПи. Люди повертаються до роботи на тих територіях, де це можливо. Допомагаючи бізнесу розвиватися, ми не лише зміцнюватимемо економіку нашої країни, а й наближатимемо нашу спільну перемогу».

Сергій Надал, міський голова Тернополя:

«Навіть в умовах війни малому та середньому бізнесу, вдалося втримати та перезавантажити економіку, відновити та запустити нові виробництва, створити робочі місця. Сформувати і розвинути український тиловий «економічний фронт», який також дуже важливий для перемоги над ворогом».

У рамках співпраці в офлайн-центрах Дія.Бізнес будуть відкриті спеціальні консультаційні зони від UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Mastercard, де кожен підприємець зможе отримати інформацію про фінансові рішення для розвитку бізнесу.

Лоран Дюпуш, Голова Правління UKRSIBBANK BNP Paribas Group:
«Як активний учасник ринку та економіки України, ми розуміємо, що саме за малим та середнім бізнесом стоїть розвиток та відновлення нашої економіки. Пропонуючи послуги для підприємців, ми заохочуємо людей з різноманітними знаннями створювати та розвивати бізнес, підтримувати соціальні та підприємницькі інновації».

Анжеліка Волик, менеджер по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові:

«На наше переконання, сьогодні вкрай важливо надавати широку консультаційну підтримку підприємцям з розвитку бізнесу у нових умовах, використання фінансових інструментів та цифрових сервісів, і ми раді об’єднати наші зусилля з багаторічними партнерами UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Дія.Бізнес заради цієї важливої мети».

Саме заради розвитку та підтримки українських підприємців мережа центрів Дія.Бізнес разом з UKRSIBBANK та Mastercard акумулювали свої зусилля, щоб покращити фінансову грамотність малого та середнього бізнесу через серію освітніх подій за участі партнерів і надати ширший доступ до консультаційного супроводу з питань функціонування банківського сектору під час війни.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дія.Бізнес
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: