Історія успіху – як маленький бізнес перетворюється у великий на прикладі успішного стартапу?

Опубліковано:
5 Червня, 2022

Як думаєте, бізнес, який почався з маленького кіоску в невеличкому Івано-Франківську, може сягнути висот? Навіть якщо ви схильні сумніватися у цьому, то просто погляньте, чого вдалося досягти команді Pronto Pizza & Sushi Pro лише за два роки з моменту рішення відкрити мережі доставок піци та суші у різних містах України!

Масштабування успішного бізнесу

У 2019 ми відкрили перший заклад поза межами Івано-Франківська – у м. Чернівці, а до кінця 2021 року розширили свою географію, запустивши доставки у Хмельницькому, Коломиї, Ужгороді, Білій Церкві, Львові, Тернополі, Луцьку, Кам’янці-Подільському та Вінниці – всього 17 закладів, враховуючи, що на одне місто їх може бути кілька.

Засновник Pronto Pizza & Sushi Pro Микола Федеркевич будує глобальний бізнес із доставки піци та суші, що складе гідну конкуренцію українським компаніям.

Pronto Pizza & Sushi Pro використовують всі ті можливості, які дає мережа інтернет, об’єднує новітні технології з традиційним бізнесом. Ми створили смарт-піцерію, де максимальна кількість процесів автоматизована: це пришвидшує доставку піци до клієнта в рази!

Через що став можливий такий стрімкий ріст бізнесу?

Звісно, велика мережа доставки їжі залежить не лише від вміло побудованого конвеєра: тут багато що зав’язане на людському факторі.

Але наші суші та піца в Тернополі  однаково смачні як і Білій Церкві!

Страви завжди надійно запаковані та і доставлені точно в зазначений час гарячими.

До конвеєрної кухні та міжнародної системи контролю ми додали дуже важливу та супер-інтерактивну штуку: створили окремий інформаційний організм, який супроводжує замовлення від колл-центру, з додатка чи сайту напряму до сушиста та піцайоло.

Ми готуємо організованіше, ефективніше та швидше без втрати якості і настільки впевнені в ефективності розробленої смарт-системи, що гарантуємо клієнту: доставка піци та суші кур’єром займе 29 хвилин.

Саме тому не дивно, що тисячі клієнтів стали нашими постійними гостями. Якість, через яку хочеться поділитись улюбленим місцем з самими близькими. Та дружнє обслуговування, через яке вам захочеться приходити до нас знову і знов.

Замовити піцу та суші від Pronto Pizza & Sushi Pro – чудова ідея, що зекономить ваш час і подарує можливість смакувати понад 25 видів піц та понад 40 видів ролів, нагетси, картоплю фрі, салати та дитячий набір Pronto Meal!

Робіть замовлення онлайн та приходьте до наших закладів, аби переконатися, що Pronto Pizza – не просто піца!

 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Pronto Pizza, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: