У вбиральні залишила сумку на лічені хвилини і позбулася телефону: тернопільські правоохоронці розкривають телефонні злочини

09.01.2022 18:02   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Впродовж доби працівники поліції задокументували три факти крадіжки мобільних телефонів. Зловмисники діяли по-різну, однак об’єктом злочину обирали аналогічне майно.

Читайте також

Скористалися, що ніхто не живе: двоє раніше судимих чоловіків крали з приватного господарства
У Почаєві аферисти вкрали в жінки понад 14 тисяч гривень
Тернопільська поліція розшукує двох чоловіків, які вкрали дитяче харчування з супермаркету (ВІДЕО)

Дві події трапилися в обласному центрі. Один з підозрюваних – раніше судимий тернополянин. На одному із мікрорайонів міста він привласнив чужий мобільник . Чоловік зайшов в магазин, скористався моментом та поцупив з прилавку техніку продавчині, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Він рук крадійки потерпіла й 18-річна дівчина. В вбиральні торгового центру, дівчина залишила сумку без нагляду. За лічені хвилини зловмисниця 2005 року народження обнишпорила сумку та викрала дороговартісний мобільний телефон.

Натомість, в Борщівському районі, власник будинку сам впустив до помешкання крадійку. За словами чоловіка, в нього гостювала знайома 1977 року народження. Коли ж жінка покинула будинок, то він виявив відсутність майна. Здогадки заявника вдалося підтвердити й правоохоронцям.

Підозрювані у скоєних злочинах зізналися. Речові докази працівники поліції вилучили.

Відомості про події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі