На Бережанщині чоловік заплатив аферисту 175 тис грн за неіснуючий автомобіль

Опубліковано:
4 Січня, 2022

Майже 175 000 гривень переказав мешканець області на рахунок аферистів за купівлю неіснуючого автомобіля. За даним фактом працівники відділення поліції № 1 м. Бережани розпочали досудове розслідування.

Читайте також

У Почаєві аферисти вкрали в жінки понад 14 тисяч гривень
Тернополян застерігають: повідомляння для збору даних для виплати «ковідної тисячі» надходять від шахраїв
У тернополянки аферист викрав з банківських карток 41 тисячу гривень

Чоловік розповів, що знайшов в Інтернеті допис про продаж іномарки за вигідною ціною. Основною умовою продажу автомобіля була передплата в сумі від 30% вартості автомобіля. Зв’язавшись з продавцем-аферистом, останній попросив здійснити оплату в розмірі 174 465 гривень, що він й зробив. Однак за декілька днів зрозумів, що його ошукали, адже мобільний пройдисвіта був вимкнений, а сайт заблокований, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції наголошують жителям Тернопільщини з проханням здійснювати подібного роду покупки в офіційних торгових представників.
 
Пам’ятайте, аферисти, які розміщують в Інтернеті подібного роду інформацію, мають на меті одне – збагатитися за рахунок довірливих громадян.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аферисти, #купівля машини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахраї
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: