У новорічну ніч у польському місті вбили 47-річного українця

Опубліковано:
3 Січня, 2022

У новорічну ніч на одній із вулиць міста Седлеця на сході Польщі знайшли тіло 47-річного громадянина України. Як повідомив 2 січня сайт Wiadomości, убитий лежав на тротуарі вулиці з розбитою головою. Чоловік отримав численні травми голови, які, ймовірно, й стали причиною смерті.

Читайте також

Тернопільські поліцейські розповіли деталі вбивства дівчини на вул. Лозовецькій (ФОТО, ВІДЕО)
Зарізав і скинув з балкону: в Тернополі затримали підозрюваного у вбивстві дівчини
У Тернополі знайшли тіло 22-річної дівчини. Поліція встановлює обставини смерті

Тіло чоловіка на вулиці близько 4 години ранку 1 січня виявила пара, яка поверталася з новорічної забави. Чоловік та жінка намагалися допомогти чоловікові, але він був вже мертвим. Свідки викликали поліцію, інформує ЗАХІД.

Поліцейські встановили, що загиблий – 47-річний українець, який святкував Новий рік у Польщі в компанії українців та іноземців.

Інформацію про смерть українця також підтвердила прес-секретарка районної прокуратури міста Седльця Христина Голобек. За попередньою інформацією, чоловіка вбили. Наразі затримали 12 осіб. Це громадяни України, Індонезії та Білорусі. Проте їх не змогли допитати відразу, бо вони перебували у стані алкогольного сп’яніння.

За інформацією польського видання Super Expres, раніше вбитий проводив вечірки з іншими іноземцями на одній із вулиць Седльця в будинку, де здається житло.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #убивство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: