2021-й став роком «Великого будівництва» на Тернопільщині

Опубліковано:
29 Грудня, 2021

Голова обласної державної адміністрації Володимир Труш разом із начальником Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия прозвітували про підсумки програми «Велике будівництво» за 2021 рік.

Читайте також

Тернопільщина 2021: головні зміни в області
Патронатним сім’ям області передали подарунки до Дня святого Миколая
Володимир Труш — політик року на Тернопільщині

Цьогоріч відновили рекордну кількість доріг у Тернопільській області. Зокрема, верхній шар покриття влаштовано на 277,2 км автошляхів державного значення. Це 259,6 км поточного середнього ремонту і 17,6 км капітального ремонту.

«Тернопільщина сьогодні посідає друге місце в Україні по ремонту доріг. Знаковими об’єктами є: Дорога Єдності М-30, Гаївська розв’язка, об’їзна Тернополя та Струсівський міст. Окрім доріг, відновлюємо 28 мостів. На 24 з них роботи вже завершені. Це вп’ятеро більше, ніж за усі роки Незалежності», – зазначив голова ОДА Володимир Труш.

У 2-х населених пунктах повністю замінювали комунікації під дорогою у рамках капремонту. У Бережанах роботи вже завершено, у Підволочиську заміна комунікацій буде продовжена у 2022 році.

Перспективними проєктами на 2022 рік є ремонт 230 км доріг та 30 штучних споруд. Зокрема, планують розпочати будівництво Північно-східного обходу м.Тернопіль, а також транспортної розв’язки у двох рівнях на перетині доріг Р-41 і Р-39.

null

 

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: