2,26 проміле: на Борщівщині спіймали дуже п’яного водія. Як його покарали?

20.12.2021 10:44   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Борщівський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також

На Тернопіллі встановили пам’ятний знак першим археологічним дослідженням трипільської культури
На Тернопільщині відкрили нову печеру
На Тернопільщині чоловік погрожував підірвати свою співжительку

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 22 серпня цього року у селищі Мельниця-Подільська. На вулиці “Дністрова” працівники поліції зупинили водія автомобіля “Фольксваген Гольф”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння, інформує Терноград.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки. Результат – 2,26 проміле, що в 11 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судові засідання водій кілька разів не з’явився, тож справу врешті решт розглянули без його участі.

Дослідивши матеріали справи, Борщівський районний суд постановив водія автомобіля “Фольксваген Гольф” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Строки  апеляційного оскарження уже минули і постанова судді набрала законної сили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі