Вночі тернопільські патрульні злапали водія, який, до того ж, перебуває у розшуку

16.12.2021 09:56   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Тернопільські патрульні виявили водія, який керував автівкою, маючи ознаки алкогольного сп'яніння, без посвідчення водія та, окрім того, перебував в розшуку.
 
Сьогодні, близько 1-ї години ночі, патрулюючи на вул. Л. Курбаса, інспектори помітили автомобіль Honda, водій якого порушив ПДР України. Поліцейські зупинили автівку та під час спілкування з кермувальником, виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу чи у найближчому медичному закладі, на що останній в категоричній формі відмовився, інформує Патрульна поліція Тернопільської області.
 
Окрім того, під час з'ясування всіх обставин та перевірки документів згідно з базою даних, патрульні встановили, що водій не має права керувати транспортним засобом та перебуває в розшуку тернопільським відділком поліції.
 
Поліцейські склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, яка надалі з'ясовуватиме всі обставини події.
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі