Двадцять з двадцяти: Олена Білосюк (Підгрушна) завдяки чистій стрільбі фінішувала 13-ою

12.12.2021 21:39   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Жіноча гонка переслідування закривала третій етап Кубка світу з біатлону, який проходив у австрійському Гохфільцені. До цієї гонки за результатами спринту відібралися дві українки: Юлія Джима стартувала 15-ю, а Олена Білосюк - 24-ю. Інші українки не потрапили у топ-60 спринту.

Уже на першій стрільбі у переслідуванні Білосюк та Джима помінялися місцями - Олена закрила усі мішені, а Юлія поїхала на три кола штрафу. Упродовж наступних вогневих рубежів Юлія Джима заробила ще чотири кола штрафу (загалом у гонці - сім), що відкинуло її за межі топ-40 і вдруге у цьому сезоні Джима не набрала очки у гонці.

Натомість Олена Білосюк стала єдиною біатлоністкою у гонці, яка закрила усі 20 мішеней (стріляла не найшвидше) - відсутність промахів дозволила українці компенсувати не найвищу швидкість, у підсумку вона фінішувала на 13-му місці.

Сьогодні виступав також тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний. У складі чоловічої естафети він фінішував сьомим.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі