Було і стало: як Велике будівництво змінило трасу Н-18?

Опубліковано:
9 Грудня, 2021
Автошлях Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль – найкоротший маршрут через Тернопільську область до Карпатських гір. Найбільший потік туристів перетинає регіон саме цим автошляхом, тому його ремонт був надзвичайно важливим.
 
Наприкінці 2020 року за програмою Велике будівництво стартувало відновлення перших 10 км автошляху. У цьому році поточний середній ремонт дороги продовжено, повідомляють в Службі автомобільних доріг Тернопільської області.
 
Укріплено основу та влаштовано 2 шари покриття на усій протяжності автошляху: від селища Дружба до межі з Івано-Франківською областю. Загалом – 68 км. Також ремонтуємо 3 мости у складі дороги. На відновлене покриття нанесено розмітку. Триває влаштування тротуарів у населених пунктах та облаштування зовнішнього освітлення.
 
У наступному році дорожники завершать ремонт останніх невеликих відрізків автошляху Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. Так, капітальний ремонт чекає міст на обході міста Бучач. Також буде збудовано підпірні стінки у селі Струсів.
 
Додамо, що загалом у 2021 році, за програмою Велике будівництво, нове покриття отримали 275,4 км доріг державного значення Тернопільської області. Навіть більше, ремонтують найбільше мостів Тернопільщини за усі роки Незалежності разом узяті — 21.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт доріг, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: