Відсьогодні деяких українців без щеплення відсторонять від роботи: перелік професій

Опубліковано:
8 Листопада, 2021

Від сьогодні, 8 листопада, в Україні не допустять на роботу невакцинованих представників деяких професій. Відповідне рішення прийнято Кабінетом міністрів України.

Як повідомляє пресслужба МОЗ, згідно з наказом, на період дії карантину з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають працівники:

– центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів;
– місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів;
– закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

Список професій у майбутньому обіцяють розширити.

Водночас нові обмеження не торкнутися людей, які мають абсолютні протипоказання до проведення профілактичних щеплень проти COVID-19. Для цього вони повинні надати медичний висновок про наявність протипоказань до вакцинації проти СOVID-19, виданий закладом охорони здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #коронавірус, #робота
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: