Лорак пояснила, чому перестала виступати в Україні

05.11.2021 21:43   Джерело: Кореспондент
Опубліковано : Новини Тернопілля

Виконавиця вважає, що постраждала через заздрість, і заявила про "подвійні стандарти" по відношенню до артистів.

Співачка Ані Лорак, яка вже кілька років влаштовує кар'єру в Росії, дала рідкісне інтерв'ю українському проекту ЖВЛ, який виходить на телеканалі 1 + 1.

Незважаючи на неоднозначне ставлення до себе в Україні, співачка заявила, що несе любов в маси і не боїться аж нічого.

"Я живу тут! Так, я їду і приїжджаю. Я перестала виступати з певних причин", - заявила зірка.

Як відомо, з 2014 року Ані не давала концертів в Україні і виступала на території РФ. Вона порівняла себе із птахом, що дарує музику без кордонів.

"А пташка завжди хотіла крилами літати, щоб було багато місця. І тому в один момент мені було дуже тісно в Україні... А крила у мене росли... Я зрозуміла, що мені потрібен світ! Тому ми почали розвивати різні території. І гастролювати", - відзначила Лорак.

Влітку цього року вона дала два концерти в Одесі, де її дуже тепло прийняла публіка. Виконавиця підкреслила, що приїхала, тому що "з'явилася така можливість".

"Сім років я не давала концертів в Україні... Я припинила давати концерти, тому що відчула, що є політичне замовлення від певних осіб. А брати участь в якійсь грі у мене немає часу. Тому коли замовники відійшли в сторону, як я розумію, з'явилася можливість провести концерти", - стверджує Ані.

Лорак відмовилася назвати конкретні імена, хоча припустила, що ситуацію викликала заздрість із боку дівчини-артистки.

Також співачці образливо, що її не підтримав ніхто з колег і політиків, коли почалося "цькування".

"Першою людиною (артистом), хто постраждав ось у таких відносинах, була я, і весь удар взяла на себе. Після мене пішли інші виконавці... А потім почалися інші ситуації, коли ось такі подвійні стандарти - одні люди їздили, інші не могли їздити і т.д. Тобто хто це вирішував, хто писав ці списки?" - заявила Лорак.

Ані сподівається, що українська аудиторія змінить свою негативну думку, і планує повернутися на сцену в рідній країні в 2022 році. Але зірка не має наміру відмовлятися від концертної діяльності в Росії.

"Моя місія співати для людей, до кінця свого життя, і дарувати їм свою творчість. І неважливо, де це робити", - вважає артистка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Кореспондент  

Коментарі