Поліцейського, який отримав 21,5 тис грн хабара, взяли під варту

Опубліковано:
6 Листопада, 2021

За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням розміру застави понад 68 тис грн старшому оперуповноваженому відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління ГУНП в області, підозрюваному в отриманні 21,5 тис неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Нагадаємо, що поліцейського викрито при одержанні 21,5 тис грн  за вплив на співробітників регіонального сервісного центру МВС України щодо успішної здачі іспитів для поновлення права керування транспортними засобами різних категорій.

На сьогодні призначено судовий розгляд про відсторонення старшого оперуповноваженого кримінальної поліції від займаної посади.

Триває розслідування, що здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Львові,  за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: