Наркотичну сировину у двох жителів Тернополя та області виявили працівники поліції

02.11.2021 14:36   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

З санкціонованим обшуком у помешкання жителя Чортківського району прийшли працівники поліції. Чоловік проходив у справі щодо крадіжки з проникненням. 

Під час огляду приміщення правоохоронці виявили у нього полімерну сумку з напів висушеною зеленою речовиною рослинного походження, ззовні схожою на коноплю.

Читайте також

У Тернополі п'яний водій перевозив зброю і наркотики
У Тернополі правоохоронці викрили 18-річного закладчика
31-річній жительці Тернопільського району загрожує до восьми років позбавлення волі за шахрайства

Підозрюваний заявив, що траву зберігав для власного використання. Заборонену речовину вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. За дане правопорушення житель району відповідатиме у суді згідно із статтею 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу. 

До адміністративної відповідальності притягнули працівники поліції і жителя Тернополя. Чоловік мав при собі заборонену речовину. На вулиці Живова близько 22:00 1 листопада наряд патрульної поліції виявив невідомого чоловіка. Останній помітно нервувався. При поверхневому огляді у нього вилучили згорток із невідомою речовиною. Її направили на експертизу, інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі