Михайло Головко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад в Одесі

01.11.2021 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад, який відбувся в Одесі за участю Президента України Володимира Зеленського.
 
Одне з ключових питань порядку денного — початок опалювального сезону в Україні.
 
 
— Важливим є рішення, прийняте під час минулого засідання, щодо збереження тарифів на газ для населення на рівні 2020-го року. Водночас, ми закликаємо НАК «Нафтогаз України» виконати умови Меморандуму, підписаного з Урядом та органами місцевої влади. Об’єкти бюджетної сфери у громадах мають отримати теплопостачання за пільговим тарифом! Наразі, виникають проблеми, адже громади досі очікують на підписання угод із постачання природного газу з «Нафтогаз Трейдинг», зазначив Михайло Головко.
 
Голова Тернопільської обласної ради висловив сподівання, що після того, як ці проблеми було озвучено на Конгресі, у НАК «Нафтогаз України» нарешті почують громади та виконають свої зобов’язання.
 
Також у рамках засідання обговорили питання боротьби з коронавірусом, зокрема, у контексті надання необхідної медичної допомоги хворим на COVID-19 на місцях. Михайло Головко наголосив на тому, що в Тернопільській області є більше 4000 місць у лікувальних закладах, де висококваліфіковані медики готові надавати допомогу краянам.
 
null
 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі