Найближчими днями в усіх бюджетних установах Тернопільщини включать тепло. Про це повідомила заступник директора департаменту – начальник управління ЖКГ та енергозбереження департаменту Софія Близнюк.

За її словами, відповідно до меморандуму, підписаного 30 вересня, бюджетні установи та організації будуть отримувати газ за ціною 16 грн 554 копійки. На сьогодні триває процес із підписання угод з товариством газопостачальною компанією «Нафтогаз Трейдинг»,

«Очікуємо, що сьогодні – завтра усі заклади, які підлягають під дію цієї постанови будуть включені. Ситуація виглядає наступним чином – ці установи, що будуть включені в автоматичному режимі, протягом жовтня – листопада постачальник буде для них постачати газ за ціною – 16,8. У міру підписання договорів з “Нафтогаз Трейдинг” – вони будуть на енергетичній платформі переведені до “Нафтогазу Трейдинг”, ціна газу в яких – 16 грн 554 копійки», – наголосила Софія Близнюк.

Як наголосила Софія Близнюк, жодна бюджетна установа без газу не залишиться.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #газопостачання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: