Ситуація з коронавірусом ускладнюється, адже зупинено роботу кисневих заводів у Львові та Житомирі, — кременецький лікар

Опубліковано:
23 Жовтня, 2021
Станом на 22.10.2021 р. на стаціонарному лікуванні у кременецьких медзакладах перебуває 119 пацієнтів з Covid-19 (13 – у реанімації). Ситуація ускладнюється тим, що зупинено роботу кисневих заводів у Львові та Житомирі.

 
Про це розповів директор КНП «Кременецька опорна лікарня» Павло Кісіль на першому пленарному засіданні шістнадцятої сесії VIII скликання Кременецької міської ради.

Учора, 22 жовтня відбулось перше пленарне засідання шістнадцятої сесії VIII скликання Кременецької міської ради.

У ході сесії депутати підтримали проєкти рішень, зокрема звернення депутатів Кременецької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

Під час засідання було затверджено програму підтримки заходів з підготовки Стратегічного плану розвитку Кременецької громади на 2022-2028 рр.

Депутатами було заслухано звіти про роботу директора КНП «Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Кременецької міської ради про роботу підприємства за I-ше півріччя 2021 року та директора КНП «Кременецька опорна лікарня» Кременецької міської ради про роботу підприємства за I-ше півріччя 2021 року.

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хворі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: