Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» працюють над проєктом для капітального ремонту дороги Р-24 в Чортківському районі

20.10.2021 23:38   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» почали роботу над проектно-кошторисною документацією для капітального ремонту автомобільної дороги Р-24 Татарів – Косів – Коломия – Борщів - Кам’янець-Подільський.

Заплановано відремонтувати три ділянки на Р-24 в Чортківському районі Тернопільської області, загальною протяжністю більше 51 кілометра.

Йдеться про підсилення дорожнього покриття з влаштуванням регенерації (22 см), шару крупнозернистого асфальтобетону (11 см) та шару щебенево-мастикового асфальтобетону (5 см). Передбачено також влаштування пішохідних доріжок, тротуарів, освітлення та однорівневих транспортних розв’язок, а також ремонт штучних споруд: мостів та труб, організацію дорожнього руху з влаштування нових знаків і дорожньої розмітки, влаштування зупинкових майданчиків, для маршрутних транспортних засобів, з павільйонами.

Наразі тривають геодезично-вишукувальні роботи.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі