Активісту із Бережан у Файному місті можна паркуватися з порушенням дорожніх правил? (ФОТО)

Опубліковано:
13 Жовтня, 2021

Нещодавно на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» активіст із Бережан Володимир Якимів повідомив, що придбав автомобіль гібрид «Subaru» та аргументував свій вибір.

– Все просто: «#СТОЖАРИ» (укр.) = ПЛЕЯДИ (сузір’я!) = #SUBARU (японською), – написав активіст у «Фейсбуці».  

А буквально кілька днів тому автомобіль «Субару», схожий на той, який розрекламував Володимир Якимів із характерним номерним знаком «100жари» припаркувався у центрі Тернополі на бульварі Тараса Шевченка, порушивши одразу дорожні знаки.  

 

 

Читайте також

Не хотів йти додому пішки: 39-річний житель Тернопільщини викрав автомобіль
На Тернопільщині посеред дня загорівся автомобіль
На Тернопільщині 17-річний хлопець викрав автомобіль

Як повідомила речниця патрульної поліції Тернопільської області Катерина Метельська, на визначеній ділянці дороги встановлено дорожні знаки 3.2 “Рух механічних транспортних засобів заборонено” та 3.34 “Зупинку заборонено”, тобто в цьому випадку вимоги ПДР порушили водії, які припаркували автівки в зоні дії дорожніх знаків, у тому числі і автівка «Субару» блакитного кольору та «Рено» – сірого. Додамо, що дія даних знаків не поширюється на автомобілі, де установлено розпізнавальний знак «Водій з інвалідністю».

У випадку якщо автомобіль «Субару» обладнаний знаком «Водій з інвалідністю» ми, звичайно, просимо вибачення у добродія Якиміва, а якщо ж ні, то хотілося б почути його коментар по даній ситуації. Адже він відомий  як активіст та поборник справедливості, сам часто дописує в групи «Я паркуюсь, як мудак», роблячи зауваження іншим власникам авто. Якщо ж він таки визнає, що порушив правила дорожнього руху, то готовий самостійно сплатити штраф, чи він так само дозволяє собі паркуватися під знаки у рідних Бережанах і для нього закон неписаний.

Джерело: Номер Один

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парковка, #Порушив правила, #стоянка заборонена, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: