Carlsberg Ukraine у рейтингу найкращих роботодавців

Опубліковано:
8 Жовтня, 2021

У межах HR Wisdom Summit, який організували бізнес/медіабюро Ekonomika+, діловий портал delo.ua і журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших», відбулось щорічне нагородження найкращих роботодавців. Carlsberg Ukraine увійшов у топ-30.

У перелік рейтингів «Кращий бренд роботодавця» та «Кращий HRD» потрапили майже 200 українських компаній, а фіналістів кожного рейтингу визначали експерти з національних і міжнародних рекрутингових агенцій. Журі здійснювало оцінювання за багатьма критеріями: рівень заробітної плати, впровадження компанією політик різноманіття та інклюзивності, можливості кар’єрного зростання та підходи до розвитку працівників, лояльність співробітників до бренду компанії тощо.

Читайте також

Компанія Carlsberg Ukraine отримала 20 нагород на міжнародному конкурсі від «Укрпива»
Компанія Carlsberg Ukraine розмістила знаки відповідального споживання на Rozetka

Відзнаку отримала й Марина Харрісон, віцепрезидентка з персоналу Carlsberg Ukraine. Вона потрапила до рейтингу найкращих HR-директорів. Люди – головний капітал компанії Carlsberg Ukraine, тож створення безпечних і комфортних умов праці є її основним напрямом. У компанії офіційно затверджена та діє політика Diversity & Inclusion (різноманіття та інклюзивність). Вона охоплює чотири загальні пріоритети: розвиток глобального мислення співробітників; залучення та розвиток працівників з різним досвідом, поглядами, освітою тощо; інклюзивне керівництво, яке дає можливість усім співробітникам розкрити свій потенціал, підтримує сприятливий організаційний клімат; надання рівних можливостей задля кар’єрного й особистісного зростання, що не залежать від соціальної ідентичності (рівні умови праці, рівна заробітна плата без врахування статі чи інших соціальних аспектів).

Нагадаємо, що у 2021 році компанія Carlsberg Ukraine отримала нагороду в VII Всеукраїнському рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні АКТИВісти» в номінації «Репутаційна стабільність».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Carlsberg, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: