Завдяки індустріальним паркам: у Тернопільській області створять 10 тисяч робочих місць

06.10.2021 20:02   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Завдяки індустріальним паркам «Тернопіль», «Chortkiv West», «Ланівці», «Борщів», «Зборів» буде створено 10 тисяч робочих місць. Про це заявили під час засідання колегії в облдержадміністрації.

Як розповідає директорка департаменту економічного розвитку і торгівлі Галина Воляник, Тернопільщина увійшла у ТОП кращих регіонів за соціально-економічними показниками. У порівнянні з І півріччям 2020 року Тернопільська область піднялася на 10 позицій за рівнем соціально-економічного розвитку. Такі результати область досягла за такими показниками: економічна ефективність, розвиток інфраструктури, відновлювальна енергетика та енергоефективність, ефективність ринку праці.

Також, Тернопільщина залучила 771,2 млн грн капітальних інвестицій впродовж І півріччя 2021 року. За цей час зареєструвались 3857 фізичних осіб-підприємців, створено 6041 робоче місце за рахунок реєстрації суб‘єктів господарювання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі