5-6 жовтня більшість тернополян будуть без води. Водопостачання припинять з 00.00 год 5 жовтня до 24.00 год 6 жовтня у мікрорайонах “Сонячний”, “Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця”, а також у довколишніх селах. Послугу тимчасово не надаватимуть через планове промивання  водопровідних мереж і ремонтні роботи на насосних станціях та водопровідних мережах. Про це повідомляють у «Тернопільводоканалі».

Воду подаватимуть у будинки, що знаходяться у центральній частині міста, у  мікрорайонах “Новий світ” і “Старий парк”, але на вулицях Клінічна, Коцюбинського та Підгородня будуть можливі перебої у водопостачанні, вулиці Текстильна, Поліська (промислова зона), проспект Злуки, 1-25 (непарні номери будинків).

Воду з пониженим тиском подаватимуть у будинків, що на вулицях Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Оболоня, Стадникової, Чернівецька. Там вода може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

У адміністрація “Тернопільводоканалу” у тернополян просить вибачення за тимчасові незручності. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водоканал, #не буде води, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: