Тернопільщина налагоджує співпрацю з Польщею у культурній та туристичній галузях

Опубліковано:
30 Вересня, 2021
Тернопільщину відвідав Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Славомір Місяк.

Почесний гість та голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко обговорили напрямки співпраці у різних сферах. Насамперед, культурній і туристичній галузях.

– Щиро сподіваюся, що нам вдасться налагодити тісне співробітництво, яке даватиме позитивні результати для усіх жителів Тернопілля. Дипломатична кар’єра нині Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку Славоміра Місяка розпочалася у 2000-му році. Він працював у посольствах Польщі в Чехії, Греції, Азербайджані та в Генеральному консульстві Республіки Польща у Бресті, а з 2018 року — у консульському департаменті Міністерства закордонних справ Республіки Польща. Переконаний, досвід, яким володіє пан Славомір Місяк допоможе у популяризації привабливості нашого регіону на міжнародній арені, – зазначив Михайло Головко.  

Голова облради наголосив на тому, що реалізація спільних україно-польських проектів та програм щороку приносить вагомі результати, які зміцнюють дружні стосунки між державами, сприяють популяризації та взаємозбагаченню культурних цінностей наших народів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #головко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: