У школах Чорткова замінюють вікна

24.09.2021 21:22   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У школах Чорткова встановлюють нові вікна. Уже тривають роботи у Чортківській школі №3 спортивного профілю ім. Р. Ільяшенка. Всього у цьому навчальному закладі замінять 37 вікон та 11 дверей у навчальному корпусі і 14 вікон у спортивній залі. На  закупівлю із міського бюджету спрямували 750 тисяч гривень.

Також 19 металопластикових вікон і 3 дверей встановили у Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №6. Вони  вартували 174 тисячі гривень. І уже виготовили проектно-кошторисну документацію на заміну 40 вікон у школі №2.

«Термомодернізувати школи у забезпечити енергозбереження - важливо не  тільки для того, щоб менше платити за комунальні послуги, але і задля  комфорту дітей у процесі навчання, які там навчаються. Зазвичай, старі дерев’яні вікна сприяють активному відтоку тепла з приміщення, що у свою чергу спричиняє пониження температури у класах. Щоб поліпшити умови перебування дітей у навчальному закладі та зменшити енерговитрати, у Чорткові продовжують встановлювати нові енергоефективні вікна», - розповідають у Чортківській міській раді. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі