Віктор Шумада: Пенсіонери, які отримують мінімальну пенсію, повинні отримати її підвищення і вже в листопаді – виплату так званої 13-ої пенсії! (відео)

Опубліковано:
17 Вересня, 2021

Відповідне звернення до президента України Володимира Зеленського, Уряду та Верховної ради України прийняли за ініціативи фракції «Європейська Солідарність» на сесії Тернопільської районної ради.

«Дуже прикро, що за цю ініціативу не голосували депутати від провладної партії «Слуга народу». Очевидно, вони вважають, що мінімальної пенсії сьогодні достатньо, щоб вижити в умовах економічної та коронакризи», – зазначив голова фракції «Європейська Солідарність» у Тернопілььскій районній раді Віктор Шумада.

Читайте також

Пенсії з 1 січня зросли для 2,3 млн українських пенсіонерів
«Склалася добра традиція зустрічати Святвечір із захисниками України» – Віктор Шумада
Зміцнення обороноздатності України відбувається безпрецедентними темпами упродовж останніх років – Віктор Шумада

Що ми пропонуємо? Кошти, які отримала України від Міжнародного валютного фонду на пом’якшення наслідків пандемії COVID-19 розділити в першу чергу для людей! Ми пропонуємо п’ять напрямів, серед яких не менш важливий – підвищення пенсій!

Що ми вимагаємо? Уже в листопаді цього року виплатити 13-ту пенсію у розмірі мінімальної пенсії кожному пенсіонеру, який отримує менше середньої.

«У Тернопільській області, нагадаю, понад 267 тисяч пенсіонерів. Сподіваємося, що влада почує цю вимогу і зможе захистити громадян України від чергової скрути!», – підсумував Віктор Шумада.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсії, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: