На Тернопільщині роботодавці пропонують 62 вакансії водіїв. Такі дані оприлюднили працівники обласної служби зайнятості станом на кінець серпня.

«52 вакансії – водії автотранспортних засобів (автомобілі марки ГАЗ 4301, ГАЗ 3307, ВАЗ-21099, БелАЗ, ДАФ, МАН, MAN TGA, ТАТРА, Mersedes Benz 580, MAGNUM, КАМАЗ 4310 з причепом, лісовозний автомобіль, самоскид; автобуси MAN, МАЗ) та 10 вакансій для водіїв тролейбуса. Своїм працівникам вони готові платити до 16 000 гривень», – повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

За допомогою служби зайнятості, бажаючі можуть здобути фах водія автотранспортних засобів категорії «С», «С1». Таке навчання вони можуть пройти у Борщівському агротехнічному коледжі, Гусятинському та Зборівському фахових коледжах ТНТУ ім. І.Пулюя, Заліщицькому вищому професійному училищі, Заліщицькому фаховому коледжі ім. Є.Храпливого НУБіП України, Лановецькій філії Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Чортківському вищому професійному училищі; водія тролейбуса – в КП «Тернопільелектротранс»; водія автотранспортних засобів категорії «Д» – в КП «Автошкола «Міськавтотранс». Навчання проводиться за груповою формою від 1,5 до 5 місяців. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії і посвідчення на право водіння.

«Навчання, проживання, медогляд та проїзд безробітних, які виявлять бажання пройти навчання та здобути фах водія – оплатять із Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття», – каже Василь Олещук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансії, #водії, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професії, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: