У Тернополі за підробку документів щодо залізничної лікарні судитимуть інспектора ДАБІ

08.09.2021 21:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

Підробив приватизаційні документи на історичну будівлю у м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн – судитимуть інспектора ДАБІ.

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора ДАБІ, який склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ про відповідність виконаних робіт та можливість прийняття в експлуатацію будівлі колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі (ч. 1 ст. 366 КК України).

Читайте також

Президентський рейтинг: Зеленський більше ніж вдвічі випереджає конкурентів
Тернопілля переходить у “жовту зону”, а більшість шкіл – на дистанційне навчання
Ознак ГРВІ практично немає: як тепер хворіють на коронавірус жителі Тернопільщини

Розслідуванням встановлено, що інспектор ДАБІ, достовірно знаючи, що роботи не були виконані в повному обсязі, склав та видав завідомо неправдивий офіційний документ, яким підтвердив їх виконання на вказаному об’єкті і можливість прийняття його в експлуатацію.

Нагадаємо, до суду вже скеровані обвинувальні акти щодо двох осіб, причетних до спроби незаконної приватизації колишньої залізничної лікарні в м. Тернополі вартістю понад 30 млн грн.

Триває слідство, що здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) ТУ Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові за процесуального керівництва обласної прокуратури, інформує пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі