У Чорткові замінюють старі водопровідні мережі

04.09.2021 11:40   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Чорткові замінюють старі водопровідні мережі. Наразі роботи проводять у центрі міста. Замість 336 метрів старих чавунних труб на вулиці Тараса Шевченка - від магазину «1000 дрібниць» до «Норми», встановлять нові – пластикові труби.

Читайте також

«Цінуйте майно громади!»: у Чорткові діти пошкодили підніжжя пам’ятника
«Гучно дають обіцянки»: у Чорткові передумали будувати меморіал воїнам УГА?
На Тернопільщині триває будівництво багатофункціонального спортивного майданчика

«150 тисяч гривень на закупівлю пластикових труб виділили з бюджету Чортківської громади. Таке рішення прийняли депутати на останньому засіданні сесії міськради. Майже 300 метрів старих труб замінили у 2020  році на вулицях Ринок, Аптечна та Петрушевича. Уже понад два роки у водопровідну мережу міста подається вода не з річки, а тільки зі  свердловин. Брудною іноді вона стає через стан старих труб, які не замінювали десятиліттями», - розповідають у міській раді.

Заміну водопровідних мереж проводять працівники Чортківського водоканалу у рамках підготовки до реконструкції центральної історичної частини Чорткова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі