Михайло Головко на Форумі місцевого розвитку розповів про ключові досягнення Тернопільщини

04.09.2021 10:46   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець
Упродовж 2-3 вересня на Львівщині відбувся V Форум місцевого розвитку. Участь в заході прийняв голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
Він виступив спікером пленарної дискусії «Реформа децентралізації: інструменти для підвищення ефективності розвитку територіальних громад».
 
Очільник обласної ради зазначив, що такі платформи позитивно сприяють взаємодії областей України у багатьох сферах.
 
– У рамках Форуму представники місцевого самоврядування, уряду, бізнесу, інститутів громадянського суспільства, народні депутати України та експерти мають змогу подискутувати про реформи, які сьогодні впроваджуються в нашій державі, обговорити питання розвитку громад, україно-польського транскордонного співробітництва тощо, – каже Михайло Головко. – Такі Форуми є важливими для налагодження комунікацій та вирішення стратегічних, для  процвітання областей України питань. Адже ми маємо змогу офіційно й неформально поспілкуватися, знайти партнерів для співпраці та обмінятися досвідом.
 
Під час заходу голова обласної ради розповів про найважливіші досягнення Тернопільщини та впровадження ключових реформ на території області.
 
Також Михайло Головко звернув увагу на проблемні питання, для вирішення яких необхідно обєднати зусилля представників як місцевої, так і державної влади.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі