Свято Першого дзвоника в опорному закладі Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1 Тернопільської області

Опубліковано:
2 Вересня, 2021

Традиційно свято проводиться на подвір’ї школи, де збираються педагоги, всі діти школи, батьки, запрошені гості. Цього року погода не дуже радувала, але лінійка пройшла цікаво, учні з охотою прийняли в ній участь.

Відкриваючи свято, директор школи пан Василь Пемковський зокрема сказав: «Вітаю всіх з першим дзвоником цього року, для наших 51 первачків він перший у їхньому житті. Щоб для вас, дорогі діти, цей день завжди був наснагою, добром, злагодою і, щоб ваші батьки завжди пишалися досягнутими вами успіхами!»

Читайте також

Теребовлі, що на Тернопільщині День міста цього року провели по особливому (Фото, Відео)
Цікава мандрівка Теребовлянщиною, що на Тернопільщині
На Тернопільщині ДТП: п’яний водій врізався у дерево

На свято були запрошені: священик УГКЦ Святого отця Миколая Петро Мушинський, обласний декан, декан Теребовлянського деканату, митрофорний протоієрей отець Володимир Якубишин, які привітали всіх присутніх та побажали їм Божої благодаті. Також були запрошені батьки учнів, представники влади, а ще військовослужбовці ЗСУ з Теребовлянської військової частини.

Майор Степан Паланиця, офіцер-психолог протитанкового артилерійського дивізіону 44 окремої артилерійської бригади ім. гетьмана Данила Апостола, що дислокується в Теребовлі, повідомив: «Сьогодні у нас велике свято для всього українського народу, первачки починають свій шлях в набутті знань. Військовослужбовці нашого підрозділу, учасники АТО, прийшли сьогодні сюди, щоб підтримати батьків, дітей та показати, що у нас є Україна, є армія, є кого і що захищати. Наші бійці прийняли участь як асистенти групи, яка на початку лінійки та в її кінці урочисто проносила наш Державний Прапор».

Ну, а далі виступали представники влади, а учні показали те, що підготували напередодні до свого свята. Це були від 11-х класів танцювальні флешмоби, а первачки розповіли віршики та одна дівчинка заспівала пісню про перший клас(див. відео). На початку та в кінці лінійки всі присутні виконували Гімн України. А далі батьки фотографувались з своїми дітьми та бажали їм якісного навчання. І також традиційно учні 11-х класів дарували подарунки первачкам.

 null

 

null

 

 

null

 

Більше фото можна переглянути тут:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=viktor.averkiev&set=a.4571703712879860 

Фото та відео: Віктор Аверкієв.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перший дзвоник, #теребовля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: