У ТРЦ «Епіцентр» тернополян імунізують вакциною Pfizer-BioNTech

Опубліковано:
2 Вересня, 2021

У ТРЦ «Епіцентр» працює центр вакцинації. Імунізують людей вакциною Pfizer-BioNTech. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація.

Як розповідає директорка департаменту охорони здоров’я ОДА Ольга Ярмоленко, центр масової вакцинації, який функціонував на базі спорткомплексу ТНМУ ім.І.Я.Горбачевського (вулиця Коцюбинського, 3) припинив роботу через початок навчального року. Натомість відкрили центр вакцинації у ТЦ «Епіцентр», що на вулиці Поліська, 7.

«Центр вакцинації працює з 1-го вересня офіційно, 31-го серпня у нас був тестовий формат роботи. У перший день провакцинували 36 осіб, зараз працюють мобільні бригади, які роблять щеплення вакциною Pfizer-BioNTech. Ми розглядаємо на майбутнє можливість наявності в «Епіцентр» також інших вакцин. У даному центрі вакцинації можна робити щеплення кожного дня більш як 300 людям», — каже Ольга Ярмоленко.

Центр вакцинації працює щодня із 9-ї до 16-ї години щодня. Також розглядають можливість продовжити роботу центру до 19-ї години, як зробили у ТРЦ «Подоляни».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцинація, #епіцентр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: