Обіцяла працевлаштування за кордоном: шахрайці із Борщова загрожує три роки позбавлення волі

Опубліковано:
1 Вересня, 2021

Слідчі відділення поліції у Борщові скерували до суду кримінальне провадження, розпочате щодо 28-річної жительки села Піщатинці. Зловмисниця видурювала у людей гроші, обіцяючи працевлаштування за кордоном.

Зі слів начальника відділення поліції №1 міста Борщів Андрія Свинарчука, в ході досудового розслідування вдалося встановити причетність підозрюваної до чотирьох фактів шахрайства. Кримінальне провадження, розпочате за частиною 2 статті 190 (шахрайство, вчинене повторно), скеровано до суду.

Читайте також

Два працівники товариства з Тернопільщини привласнили 650 тис грн
Тернопільщина: на території районної лікарні зрубали дерева на понад 90 тисяч гривень
На Тернопільщині виявили масову загибель риби (Фото)

До поліцейських із заявою звернувся один з потерпілих і повідомив про те, що жителька села Піщатинці взяла у нього велику суму грошей, пообіцяла офіційне працевлаштування за кордоном, проте умов не виконала і коштів не повертає. Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 28-річна жінка обдурила загалом чотирьох осіб, розмістивши в соціальних мережах оголошення про легальне працевлаштування у Чехії. Зловмисниця брала гроші, орієнтовно від 12 до 20 тисяч гривень начебто за те, що підготує всі необхідні для виїзду документи, проте насправді не робила нічого. Слідчих вона теж намагалася ввести в оману, розповідаючи, що чужі гроші передавала іншим людям.

Санкція інкримінованої зловмисниці статті передбачає до трьох років позбавлення волі, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: