Тернопільські проектанти виготовляють документацією для ремонту важливої ділянки дороги на Львівщині

Опубліковано:
23 Серпня, 2021

Спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовляють проектну документацію на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-39 Броди – Тернопіль на ділянці км 0+000 – км 31+735 (окремими ділянками), Львівської області.

Проектанти компанії впродовж двох тижнів проводили інженерно-геодезичні вишукування: здійснювали дослідження ділянки проектування, визначали інтенсивність руху, якість існуючого дорожнього покриття та робили всі необхідні заміри для подальшого проектування ремонту автошляху.

Дорога Р-39 Броди – Тернопіль є стратегічно важливою ділянкою дороги, це альтернативний шлях з міста Тернопіль до Львова.

Додамо, спеціалісти ТОВ «Експерт Проект Плюс» виготовили документацію для капітального ремонту доріг у Великих Гаях, поблизу Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги, #Експерт Проект Плюс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: