З 1 до 30 вересня жителів Тернопільщини запрошують долучатися до фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»

Опубліковано:
16 Серпня, 2021

З 1 до 30 вересня жителів Тернопільщини запрошують долучатися до фотоконкурсу об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». У конкурсному списку – понад 92 тисячі пам’яток нерухомої історико-культурної спадщини з усіх областей України та Криму. 

 Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі. Для цього потрібно подати власні фото історико-культурних об’єктів свого краю та показати на світлинах унікальність цих пам’яток.

 «Протягом вересня треба завантажувати на Вікісховище світлини власного авторства, послуговуючись конкурсними списками пам’яток. Фотографії можуть бути зроблені в будь-який період часу. Також можна вантажити відео, де зображені пам’ятки.

Переможці конкурсу отримають цінні призи, а десять найкращих світлин культурної спадщини України змагатимуться на міжнародному рівні», – розповідають організатори.

Детальніше про конкурс та його умови Ви можете дізнатися тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікіпедія, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: