Хотів забрати приятеля: у Великих Дедеркалах розлючена жінка вдарила односельця ножем у живіт

Опубліковано:
3 Серпня, 2021

Під час суперечки жінка ножем вдарила в живіт 58-річного односельчанина. Чоловікові медики діагностували проникаюче поранення верхньої третини черевної порожнини.

 

Читайте також

У Підволочиську п’яна жінка побила фельдшера швидкої допомоги
Юнака на Тернопільщині побили до напівсмерті: у нього відсутня частинка кістки черепа
На Тернопільщині 3 поліцейських, які побили тернополянина, постануть перед судом

Про інцидент з односельчанкою поліцейських повідомив потерпілий. На місце події вихала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 у місті Шумську. З’ясувалося, чоловік прийшов на подвір’я односельчанки, аби поговорити з її знайомим, з котрим жінка в цей час розпивала алкогольні напої. Непроханого гостя молодиця намагалася прогнати, проте той наполягав, аби знайомий пішов з ним. Як останній аргумент 34-річна молодиця використала кухонний ніж.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року, інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #ніж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: