Театр у Тернополі виявився недоступним для людей, які пересуваються на візку

05.07.2021 12:13   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільський обласний драматичний театр ім Т. Г.Шевченка виявився недоступним для людей, які пересуваються за допомогою крісла колісного. Про це повідомила у фейсбуці Оля Кундис

Жінка зазначила, що по встановленому (без дотримання усіх ДБН) пандусу можна потрапити лише з вулиці до вестибюлю, а до глядацької зали  знову сходи.

— На моє запитання : "як далі???" працівники театру приголомшили: "при потребі, організовуємо людей, винесуть куди треба"... Керівника не було в театрі, нажаль, тому звертаюсь через ФБ. Шановне керівництво Тернопільський Драматичний Театр , аби уникнути дискримінації людей за ознакою інвалідності, зробіть свій заклад доступним також для усіх маломобільних груп населення, дотримуючись усіх ДБН, згідно чинного законодавства, Конвенції ООН про права людей з інвалідністю, — наголосила Ольга. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі