«БМбуд» продовжує аварійно-ямковий ремонт на дорогах Тернопільської та Івано-Франківської областей (Фото)

Опубліковано:
3 Березня, 2021

З потеплінням, працівники «БМбуду» розпочали ямковий ремонт на автошляхах. Зокрема, минулого тижня завершили такі роботи на Р-43. Триває ремонт на Н-18 від межі Тернопільської та Івано-Франківської до міста Івано-Франківськ (через Тисменицьку об’їзну) та М-12 Козова-Бережани Т-20-04 на ділянці від Бережан до Підгайців.

На вищезгаданих дорогах працюють 5 бригад. Задіяна техніка: МТЗ з навісними фрезами, катки Bomag 100, віброплити Masalta та інші необхідні механізми.

null

Зауважимо, аварійно-ямковий ремонт дорожнього покриття виконують холодними асфальтобетонними сумішами. Особливість такого ремонту полягає в тому, що матеріал, який використовують підходить для робіт в холодну пору року. Варто зауважити і те, що такий ремонт – тимчасовий, адже в зимово-весняний період неможливо виконати якісний ремонт гарячим асфальтобетоном.

null

Впродовж поточного тижня заплановано повністю завершити аварійно-ямковий ремонт на дорозі Т-20-04, Н-18 та М-12 від м. Бережани до с. Підвисоке (межі Івано-Франківської та Тернопільської областей). Також в планах аварійно-ямковий ремонт на Р-39 (від Тернополя до межі Львівської та Тернопільської областей).

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #БМБУД, #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ямковий ремонт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: