«Веду сторінку швидше, як хоббі» – як фуд-блогерша з Бережан завойовує інстаграм

Опубліковано:
1 Березня, 2021

“А ви знали, що Бережани мають свого фуд-блогера, яка на своїй сторінці дуже естетично розповідає про приготування їжі, як сімейну цінність, харчування дітей та багато іншого у перевірених та авторських рецептах, – написала про Ольгу Фіняк громадська діячка Алла Соколовська, і додала світлиниі страв, які доводять – їжа, це мистецтво.

Ольга Фіняк веде, як сторінку в Інстаграмі, так і сторінку у Фейсбуці з дуже влучною назвою “Оля готує”. Перші свої світлини готових страв Ольга зробила три роки тому і з того часу експериментує, як з фото, так і з процесом приготування їжі. “В дитинстві я, як і більшість дівчат, допомагала мамі готувати, – розказує Ольга Фіняк, – після школи поступила вчитись у Технічний коледж на напрям “Організація виробництва”. Але натхнення пробувати нові рецепти та ділитись разом з фотографіями улюбленими стравами дитинства прийшло, коли пішла у декретну відпустку. Саме тоді почала частіше готувати, експериментувати, пробувати щось своє. Коли бачила рецепти в Інтернеті та Інстаграмі, звернула увагу, що саме фото страви більше мотивує мене братись за куховарення. А ще дуже хотілось передати іншим наші домашні перевірені родинні рецепти. І я почала фотографувати страви. З’явились фото їжі і, звичайно, бажання показати їх більшій аудиторії, отож з’явився і профіль в Інстаграмі та у Фейсбуці, де я до кожної світлини пишу рецепти. Веду сторінки швидше, як хоббі. Фотографую сама, за винятком, коли мене фотографують зі стравою.”

В інстаграмі Ольги Фіняк майже тисяча підписників. І буде ще більше, адже традиції приготування їжі це те, що об’єднує роди і родини в Україні. Українські фуд-блогери доводять, що естетично подані страви – це мистецтво, яке ми можемо дарувати одне одному щодня.

Рецепт гарного настрою від Олі Фіняк:

null

“Галета з мандаринками”:

90 гр.масла

15 гр.цукру

1яйце

150-180гр.борошна

трішки солі

6-8 мандарин (порізати кружечками чи дольками)

Яйце з цукром збити, додати масло, сіль і борошно. Замісити тісто. Має вийти м’яке, еластичне тісто і не липнути до рук. Помістити в холодильник на 30 хв. З готового тіста сформувати дві кульки. З кульки розкачати коло. На кожне коло викласти мандарини. Краї завернути всередину галети. Випікати у духовці 15-20 хв. при 170 градусах до готовності. 

Смачного!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #блог, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Фіняк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: