Тернопільська співачка TANYA DOLYA випустила атмосферну різдвяну пісню «Наша Меланка» (Відео)

Опубліковано:
21 Січня, 2021

Співачка TANYA DOLYA та Оля Долішна презентували до Святого вечора і Водохреща нову пісню під акомпанемент бандури Мирослави Берези. Атмосферне відео було відзняте в Трьохсвятительській надбрамній церкві Михайлівського монастиря Православної Церкви України. 

“Разом з молодшою донечкою Олею ми заспівали «Нашу Меланку» такою, як її почула і зіграла на бандурі Мирослава Береза, – розповідає Тетяна. –  Заспівали ми в дорогому для нашої родини місці, в Трьохсвятительській надбрамній церкві Михайлівського монастиря Православної Церкви України. Знімали відео Іван Ясній та Іван Пелих, старший син Ігоря Пелиха. Ангела шукала, ялинку прикрашала Меланка Ясній – донечка Ярини Ясній та Івана Яснія.”

До слова, Іван Ясній – відомий український режисер. Він створив відомі документальні фільми «Добровольці Божої чоти» та «МІФ», стрічку про оперного співака Василя Сліпака, який загинув у війні на Донбасі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TANYA DOLYA, #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: