Тернополянин Олег Кривий посів 6-те місце на легендарному турнірі «Містер Олімпія»

20.12.2020 14:13   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

Це найвищий результат на цих найпрестижніших змаганнях за всю історію українського бодібілдингу.

Завершилися змагання легендарного турніру “Містер Олімпія” в гатегорії “212 Olympia” (вага спортсменів менше 212 фунтів або 96 кг), у якому виступив тернополянин Олег Кривий. Наш спортсмен вдруге поспіль виборов путівку на цей престижний турнір, торік посівши 13 місце.

Цьогоріч Олег Кривий пройшов кваліфікацію на “Містер Олімпія” у турнірі “Європа Про” в жовтні в Іспанії, де посів друге місце. Всього в категорії “212 Olympia” отримали право виступати 18 спортсменів, із них 10 — зі США. А ще, окрім Кривого: лівієць, іспанець, румун, японець, два корейці і атлет із Кувейта.

Перші три місця посіли американець Шон Кларида, лівієць Гарн’ї і американець Пітерсен. Олег розташувався на шостій позиції, при цьому випередиши іспанця Фріаса (неофіційного чемпіона Європи, якому він програв у жовтневих змаганнях). Це — найвища позиція українських спортсменів на турнірах “Містер Олімпія”.

Турнір “Містер Олімпія” проводиться з 1965 року. По 8 разів на ньому перемогали американці Лі Хейні і Ронні Коулмен, по 7 — американець Філ Хіт і легендарний австрієць Арнольд Шварнеггер — герой безлічі чудових кінофільмів і губернатор Каліфорнії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі