Відомого тернопільського філателіста й краєзнавця нагородили орденом Князя Острозького

Опубліковано:
17 Листопада, 2020

За визначний вклад у соціальну політику держави депутат Тернопільської обласної ради, голова комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства ТОР, краєзнавець, філателіст, фалерист, «свободівець» Михайло Тимошик нагороджений орденом Князя Острозького за визначний вклад у соціальну політику держави.

Відзнаку встановлено Академією соціального управління.

«Як голова комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської обласної ради він завжди захищав інтереси діячів мистецтва й культурну спадщину Тернопільщини, стояв проти закриттів сільських будинків культури та бібліотек, займається волонтерством та благодійністю, постійно працює над собою, просвітянин, успішно захистив  кандидатську дисертацію на здобуття звання кандидата економічних наук, працює задля повернення українських святинь українському зокрема, зокрема передачі в лоно  ПЦУ Почаївської лаври українському народові. Вважаю він цілком заслуговує на таку високу нагороду», – зазначив доктор економічних наук, професор ТНТУ ім. І.Пулюя, дійсний член Міжнародної академії економічних наук, Богдан Андрушків.

Зазначимо, Михайло Тимошик, є головою ТГО клубу «Нумізмат», очільником ТГО «Альянс рекламістів Тернопільщини «АРТ», автором та упорядником каталогу «Медалі Тернопільщини». Має добрий намір спільно з іншими колекціонерами в майбутньому Музеї Тернополя створити окремий розділ «Історія Тернополя у значках та медалях».

null

 

null

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орден, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: