Країни Європи повертаються до суворого карантину

У Європі повертаються до суворих локдаунів через поширення коронавірусу.  

01.11.2020 08:28   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Від неділі, 1 листопада, і до 13 грудня закривається Бельгія. Там працюватимуть лише продуктові магазини та аптеки. Заборонено збиратись компаніями більше чотирьох осіб. У країні фіксують рекордний стрибок заражень – минулої доби майже 24 тисячі. Греція закриває на місяць всі розважальні заклади, бари та ресторани.

Про це розповідає ТСН.

А в Португалії поки що на найближчі 5 днів заборонили пересування між населеними пунктами. Через це на дорогах утворилися довжелезні затори, бо люди поспішають повернутися додому.

У Чехії вирішили подовжити дію надзвичайного стану до 20 листопада. Тамтешні лікарні, відведені для хворих на COVID-19, заповнені майже на 100%.

У Франції, де вже діє найсуворіший у Європі локдаун, порушників карантину лякають в’язницею. Можна сісти на 6 місяців, якщо тричі спіймають на порушенні карантину.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі