Наймолодший кандидат на міського голову Бережан прагне кардинальних змін для громади

Опубліковано:
22 Жовтня, 2020

32-річний Володимир Баран балотується на посаду голови Бережанської міської об’єднаної територіальної громади. Він — наймолодший за віком серед усіх кандидатів, проте володіє чималим досвідом та має чітке бачення того, як творити краще майбутнє для Бережанського краю.

Володимир Васильович навчався в Тернопільському національному економічному університеті, отримав диплом бакалавра (з відзнакою) за спеціальністю «Соціологія» та диплом магістра (з відзнакою) за спеціальністю «Соціальна робота». Переможець та призер Всеукраїнських олімпіад з політології.

В 2010 році вступив до аспірантури Україно-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса Міжрегіональної Академії управління персоналом за спеціальністю «Політичні інститути та процеси». Дослідник геополітичної спадщини Юрія Липи. Автор більше двох десятків наукових праць.

Має досвід роботи за професією у Бережанському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. З 2014 року працює в Надрічнянській сільській раді. 25 жовтня 2015 року він, отримавши довіру 90 відсотків виборців, обійняв посаду Надрічнянського сільського голови, тому не з чужих слів знає про проблеми громади, клопоти місцевих мешканців. І тепер – рівно через п’ять років – пан Баран єдиний з місцевого самоврядування сільської частини проектної громади, хто кинув виклик існуючій системі перманентних реформ і загроз децентралізації.

Діяльність Володимира Барана вирізняється професіоналізмом, інноваційним підходом, раціональним використанням ресурсів, публічністю і відповідальністю. Наймолодший кандидат на посаду міського голови Бережан переконаний: недостатньо просто зруйнувати стару систему — треба разом творити омріяну історію громади.

Баран має намір вдосконалювати всі сфери життєдіяльності Бережанської ОТГ. Серед іншого, прагне розвивати економіку громади, освіту, охорону здоров’я, культуру, туризм.

На передвиборчих дебатах лише пан Баран заявляв про необхідність паритету між двадцятьма селами та містом Бережани, і рішуче сказав, що термін «бюджет міста» варто назавжди забути – тепер тільки «бюджет громади». І кожен населений пункт при його керівництві матиме свою реальну частку життя, а не занепаду.

Якщо хочете творити успішне сьогодення й історію Бережанської міської об’єднаної територіальної громади спільно з активним, дієвим мером, віддайте свій голос 25 жовтня Володимиру Барану. Наймолодший кандидат — найперший у виборчому бюлетені. Безумовно він очікує саме на Вашу підтримку.

«Творимо історію разом!!!» – це справді сміливі, далекоглядні і навіть пророчі слова молодого сільського голови, що хоче змінити все…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баран, #кандидат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: