Відома тернопільська виконавиця ZOZULYA презентувала нову пісню (Відео)

Опубліковано:
28 Вересня, 2020

Відома тернопільська співачка ZOZULYA презентувала нову пісню «Егоїзм». Композиція уже отримала схвальні відгуки слухачів.

«Зустрічайте мою нову пісню під назвою «Егоїзм»! Сингл наповнений емоційністю та почуттями, які власне, і надихнули співачку Зозулю на написання сміливої композиції. Уся команда відповідально працювала над створенням пісні, lyric video, та образу. Тому, сподіваємось на ваші позитивні відгуки», – зазначає виконавиця.

До слова, ZOZULYA є авторкою музичного проєкту Vasylisa Live. Кліп співачки «Чорне і біле» на каналі YouTube набрав понад 9 млн переглядів та перебуває в ротації на телеканалі M2. Ще одна її композиція «Гуцульська Столиця» зайняла перше місце у чартах ТОП-15 кращих пісень станції. Артистка виступала на мистецькій події «PrimeTime» у «GARDEN HALL», де, отримала позитивні відгуки про свою творчість від Олега Собчука та Антоніни Матвієнко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ZOZULYA, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співачка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: