Міжнародний економічний форум «Step2020.online» провели у Тернополі

Опубліковано:
27 Серпня, 2020

Економічний форум “Step2020.online” – це платформа, яка об’єднала понад 20 спікерів із різних куточків України. Вони мали можливість поділитися досвідом і подискутувати на 6-ти тематичних зустрічах.

Це, зокрема, “Економічний розвиток громад області в умовах децентралізації”, “Аграрний потенціал Тернопільщини – реалії та перспективи розвитку”.

Співорганізатор міжнародного економічного форуму “Step2020.online” Руслан Кулик зауважив, що це дає можливість донести більше інформації про область, потенціал, обговорити різні проєкти, які актуальні.

Учасники кажуть, зараз, у час епідемії, для економіки важливо об’єднувати зусилля бізнесу, влади і всіх громадян. Навіть у форматі онлайн.

Голова правління Західноукраїнського офісу Європейської бізнес Асоціації Антон Подільчак зауважив, що важливо не лише говорити про можливості, а й звернути увагу на складні моменти, які не дозволяють досягти бажаного результату вже, щоб досягнути цього в найближчому майбутньому. А тому обговорюють на форумі бізнес, його можливості, ефективні кейси, які показують успішність Тернопільщини.

Організатори форуму зауважують, після карантину, в областях конкуруватимуть за інвесторів. Тому треба вже працювати у цьому напрямку.

Керівник ТГО “Альянс рекламістів Тернопільщини «АРТ»”, співорганізатор форуму Михайло Тимошик каже, що в умовах інформаційного розвитку суспільства, промоція є дієвим інструментом для розвитку економіки, інвестицій, інновацій та розвитку туристичної галузі області.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук зауважив, що сьогодні варто звернути увагу на те, як працюють наші європейські партнери в питаннях пандемії, як у них проходить економічний розвиток, перебрати досвід та спільно попрацювати.

Для цього взяти участь у форумі запросили і представників європейських бізнес-асоціацій, посольств та почесних консульств. Мета – якомога ширшому колу людей донести інформацію про нашу область.

Руслан Кулик переконаний, що рано чи пізно ті контакти, які зараз зав’яжуться на онлайн-платформі, згодом переростуть в хороші, довготривалі партнерські стосунки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: