На Тернопільщині розпочалась четверта Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України

Опубліковано:
6 Серпня, 2020

До села Лішня Кременецького району на Всеукраїнську прощу родин загиблих на Сході України прибули люди майже з усіх регіонів України. Зокрема вчора, 5 серпня, приїхало близько 80 членів сімей загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні. Очікується прибуття приблизно ще 120 родин загиблих військових.

Читайте також

Допомогти та підтримати! «Опілля» долучилося до Всеукраїнської Прощі родини загиблих Героїв

«З Божою допомогою розпочалась четверта Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України з російським окупантом. Дякую родинам з Львівщини, Кропивницького, Донецької, Черкаської, Рівненської, Дніпропетровської, Хмельницької областей, що прибули сьогодні. Слава Україні!», – каже Андрій Любунь.

До слова, щороку 5-7 серпня рідні, друзі, побратими загиблих воїнів і не байдужі громадяни України приїжджають до каплиці у  селі Лішня,  де у молитві згадують справжніх Героїв України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всеукраїнська проща родин загиблих на Сході України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: