На Тернопільщині судитимуть чоловіка, який побив свою вагітну жінку

Опубліковано:
4 Серпня, 2020

Мешканця Козівського району, який побив вагітну і через це в неї народилась мертва дитина, судитимуть. Повідомили в пресслужбі прокуратури Тернопільщини.

Нагадаємо, 20 квітня 2020 року мешканка села Козівського району народила мертву дитину у машині швидкої допомоги, перебуваючи на 28-30 тижні вагітності. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, виявивши в неї численні сліди від побоїв, та повідомили про це правоохоронців.

Поліцейські з’ясували, що напередодні між співмешканцями відбулась сварка, під час якої чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс вагітній жінці декілька ударів кулаками в обличчя. Далі продовжив її бити на вулиці. Від побоїв у жінки перервалася вагітність.

Теребовлянська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт проти чоловіка за 1 частиною 121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За це його можуть позбавити волі на термін від п’яти до восьми років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побив, #прокуратура, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: