Через виплати з часткового безробіття на Тернопільщині були збережені майже 9,5 тисячі робочих місць

09.07.2020 18:13   Джерело: Обласний центр зайнятості
Опубліковано : Новини Тернопілля

Щоб зберегти малий і середній бізнес та робочі місця для жителів Тернопільщини, щоденно працівники обласного, Тернопільського міськрайонного центрів зайнятості і районних філій обласного центру зайнятості опрацьовують сотні пакетів документів від роботодавців та фізичних осіб - підприємців на надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину.

На 7 липня цього року робоча група ОЦЗ, засідання якої відбуваються кожного дня, розглянула майже 7,4 тисячі пакетів документів на допомогу по частковому безробіттю у період карантину, у т.ч. 6370-ти фізичних осіб - підприємців для отримання цієї допомоги на себе. Прийнято 6317 позитивних рішень про надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. Ці виплати дозволили зберегти 9486 робочих місць працівників, з них 5522-х самих підприємців. Про це розповів директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Вже профінансовано 37 млн 7,6 тис. гривень для виплати згаданої допомоги.

Консультації можна отримати у будь-якому місцевому підрозділі служби зайнятості або за телефоном «гарячої» лінії в Тернопільському обласному центрі зайнятості – (0352) 23-49-82, детальніше - на сайті державної служби зайнятості у рубриці «Допомога по частковому безробіттю».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Обласний центр зайнятості  

Коментарі