Збудувати школу у мікрорайоні «Північний» просять тернополяни

07.07.2020 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

«Будівництво школи у мікрорайоні Північний», - таку петицію 29 червня у Тернопільській міській раді зареєструвала Оксана Кінжибало. У тексті петиції авторка пише: 

«У Тернополі триває активна розбудова району Північний (Мікрорайон розташований в північно-східній частині Тернополя, в межах проспекту Злуки, вулиць Текстильної, Генерала Тарнавського, Володимира Великого). За кілька років тут звели понад десяток нових багатоквартирних будинків, які, як правило, заселяють молоді сім’ї. У більшості з них є малі діти, але у новому мікрорайоні немає жодного освітнього об'єкта.
Найближча навчальні заклади знаходиться у мікрорайоні «Аляска». Це школа №11, 28 та 29. Відстань до них у кілька кілометрів. Транспортного сполучення – нема. Для сімей з малими дітьми це стає проблемою, тому що учнів молодшої школи треба довозити власним транспортом.
Генеральним планом міста у мікрорайоні Північний передбачено будівництво школи. Але поки жодних дій у цьому напрямку не зроблено.
Тож просимо у найкоротші терміни розпочати будівництва школи на території мікрорайону Північний, згідно з Генпланом», - йдеться у петиції.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі