Учасникам пробного ЗНО повертають кошти: як це відбувається

Опубліковано:
1 Липня, 2020

Міністерство освіти разом з ПриватБанком розпочали повертати гроші учасникам пробного ЗНО, яке скасовували через коронавірус. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook розповів спеціаліст з PR та комунікацій ПриватБанку Олександр Жильцов.

Для того щоб швидко отримати кошти потрібно буде мати будь-яку картку в ПриватБанку. Гроші будуть виплачуватися самому учасникові пробного ЗНО, а не батьками чи іншим особам.

«Якщо в учасника пробного ЗНО немає картки ПриватБанку, оформити її можна безкоштовно за 15 хвилин у будь-якому відділенні банку. Якщо ви вже є клієнтом банку, можна відкрити віртуальну картку у Приват24. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також зможуть без проблем отримати картки ПриватБанку», — йдеться у повідомленні.

До слова, адміністрація банку звертається до учасників пробного ЗНО з проханням перевірити чи контактний телефон, який був вказаний як основний при реєстрації на тестування, збігався з тим номером телефону, до якого прив’язана картка ПриватБанку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пробне ЗНО, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: